Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een verjaardag is altijd speciaal, een dag die in het teken staat van het vieren van het leven en de voorbije jaren, maar ook van de ervaringen door de jaren heen. Maar wat maakt een verjaardag nou echt uniek? Leuke verjaardagswensen, natuurlijk! Er gaat niets boven de glimlach van de jarige na het lezen van welgemeende en grappige verjaardagswensen.

In deze blog hebben we een aantal korte en geestige zinnen verzameld die je kunt gebruiken om de verjaardag van je dierbare nog leuker te maken.

10 korte en grappige wensen voor een speciale verjaardag

Wil je het kort maar leuk houden? Hier zijn wat ideeën die je kunt gebruiken:

  1. "Je wordt niet ouder, alleen verfijnder. Zoals een goede kaas!"
  2. "Leeftijd is maar een getal... een heel hoog getal in jouw geval!"
  3. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu officieel oud genoeg om beter te weten!"
  4. "Weer een jaar ouder, maar nog steeds niets wijzer!"
  5. "Gefeliciteerd, weer een jaar dichter bij die seniorenkorting!"
  6. "Jij bent als een smartphone - verouderd maar nog steeds functioneel!"
  7. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak je geen zorgen, al die rimpels zijn van het lachen!"
  8. "Weer een jaar ouder, maar nog altijd jonger dan je volgend jaar zult zijn!"
  9. "Je bent als een goede wijn - beter met de jaren!"
  10. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Vergeet niet dat je zo oud bent als je je voelt!"

Verjaardagswensen: eenvoudige wensen voor Whatsapp

Wil je snel een berichtje sturen op Whatsapp dat kort maar betekenisvol is? Soms zijn een paar woorden al genoeg! Hier zijn enkele eenvoudige verjaardagswensen om per bericht te versturen:

  1. "Met elk jaar dat voorbij gaat, word je specialer."
  2. "De wereld is een betere plek dankzij jou. Gefeliciteerd!"
  3. "Je bent een kostbaar geschenk in het leven van degenen die je kennen."
  4. "De tijd verstrijkt, maar de genegenheid blijft onveranderd."
  5. "Elke dag met jou is een dag om nooit te vergeten."
  6. "Bedankt dat je altijd jezelf bent. Gefeliciteerd met je verjaardag!"
  7. "Jouw aanwezigheid verlicht het leven van de mensen om je heen."
  8. "Moge deze verjaardag je dezelfde vreugde brengen die je anderen brengt."
  9. "Er wordt meer van je gehouden dan je weet."
  10. "Je hart is je grootste schoonheid. Gefeliciteerd!"

Sentimentele verjaardagswensen voor een speciaal persoon

Verjaardagen kunnen een gelegenheid zijn om alles te zeggen wat je altijd al wilde zeggen. Dus waarom zou je niet wat emotie toevoegen aan je verjaardagswensen? Hier zijn wat ideeën:

  1. "Op je verjaardag wil ik dat je weet hoeveel je voor me betekent. Je brengt zoveel licht en liefde in mijn leven en ik ben je eeuwig dankbaar."
  2. "Elk moment met jou is een geschenk. Op je verjaardag wens ik je alle geluk van de wereld, net zoals je mij hebt gegeven."
  3. "Je bent meer dan bijzonder, je bent onvervangbaar. Gelukkige verjaardag aan degene die mijn hart elke dag met vreugde vult."
  4. "Jouw aanwezigheid in mijn leven is de grootste zegen geweest. Op je verjaardag vier ik jou en de liefde die we delen."
  5. "Vandaag vier ik niet alleen je geboorte, maar ook de ongelooflijke persoon die je geworden bent. Bedankt dat je mijn alles bent."
  6. "Op deze speciale dag wil ik dat je weet hoeveel er van je gehouden wordt. Jij bent het zonnetje in mijn leven en ik ben zo gelukkig dat ik jou heb."
  7. "Elk jaar met jou is een schat. Gelukkige verjaardag aan de persoon die mijn leven compleet maakt."
  8. "Je hebt mijn hart geraakt op manieren die ik me nooit had kunnen voorstellen. Op je verjaardag wens ik je alle liefde en geluk van de wereld."
  9. "Gelukkige verjaardag voor degene die het beste in mij naar boven haalt. Mijn leven is oneindig veel beter met jou erin."
  10. "Jij bent de reden dat ik elke dag lach. Op je verjaardag wil ik dat je weet hoezeer je gekoesterd en geliefd wordt."

Als je van de oude stempel bent en voor de klassieke wenskaart wil gaan, bekijk dan deze gepersonaliseerde wenskaarten met een foto en/of tekst:

Verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Wenskaarten

Wenskaarten

Wenskaarten

Wenskaarten

Wenskaarten

Wenskaarten

Grappige verjaardagswensen voor een vriend

Is een vriend van je jarig? Wil je ze feliciteren met een leuke boodschap? Hier zijn enkele ideeën die hen zullen doen glimlachen:

  1. "Gefeliciteerd, oude vriend! Er is weer een jaar voorbij, maar maak je geen zorgen, de rimpels zijn gewoon tekenen van veel lachen -- en wat hebben we samen gelachen!"
  2. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent als wijn: hoe ouder je wordt, hoe specialer je wordt. En, laten we eerlijk zijn, ook hoe gekker!"
  3. "Gefeliciteerd! Jaartje ouder, jaartje wijzer? Nee, ik zou zeggen nog een jaartje gekker en gezelliger!"
  4. "Hartelijke gelukwensen! Maak je geen zorgen over de leeftijd, uiteindelijk is het gewoon een getal - dat behoorlijk groot wordt, maar wat maakt het uit?"
  5. "Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn vriend! Met elk jaar dat voorbij gaat besef je hoe kostbaar het leven is... vooral als je begint te vergeten waar je je sleutels, je bril en wat je net zei hebt gelaten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren!"
  6. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Jij bent de enige die zelfs van een verjaardag een onvergetelijk feest kan maken. Klaar voor nog een jaar vol avonturen?"
  7. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoeveel jaren er ook voorbij gaan, je bent altijd mijn favoriete gekke metgezel. En dit jaar zal geen uitzondering zijn!"
  8. "De beste wensen! Jij bent een van de weinigen die oud kan worden zonder de wil om plezier te hebben te verliezen. Laten we zo doorgaan!"
  9. "Gefeliciteerd, mijn vriend! Nog een jaar samen betekent nog duizend keer lachen, grappen en momenten om nooit te vergeten. Ik kan niet wachten!"
  10. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Elk jaar word je unieker -- en minder wijs, maar daarom hou ik van je!"

Ontroerende verjaardagswensen voor een verjaardagskaart

Soms is het leuk om een vleugje emotie toe te voegen bij het schrijven van een verjaardagskaart, maar het kan moeilijk zijn om creatief te zijn en de juiste balans te vinden tussen lief en te sentimenteel. Laat ons je helpen met de volgende unieke verjaardagswensen:

  1. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Op deze speciale dag wil ik je eraan herinneren hoeveel je voor me betekent en hoe diep jouw aanwezigheid mijn leven verrijkt. Moge je altijd vreugde en rust vinden op je pad."
  2. "Hartelijke wensen op je verjaardag! Met elk jaar dat voorbijgaat, schijnt jouw licht nog helderder. Ik ben echt dankbaar dat ik deze prachtige reis die leven heet met jou mag delen."
  3. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Jouw vriendelijkheid, liefde en kracht zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal. Moge dit nieuwe jaar je al het geluk brengen dat je zo rijkelijk verdient."
  4. "De beste wensen op je speciale dag! Ik wil je bedanken voor alle keren dat je mijn dagen hebt opgefleurd met je glimlach en troostende woorden. Je bent echt een buitengewone ziel."
  5. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Elk jaar zie ik hoeveel je groeit en hoe je nog mooier wordt. Ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van jullie leven en deze kostbare momenten met jullie mag delen."
  6. "Ik wens je het allerbeste! De wereld is een betere plek dankzij ongelooflijke mensen zoals jij. Moge deze speciale dag je alle liefde en vreugde brengen die je verdient."
  7. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wil dat je weet hoeveel ik je bewonder en alles wat je doet waardeer. Jouw kracht en moed zijn een ware inspiratie voor ons allemaal."
  8. "Hartelijke gelukwensen op je verjaardag! Ik wens je het allerbeste dat het leven te bieden heeft. Je bent een opmerkelijk persoon en je verdient niets dan het beste."
  9. "Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent een kostbaar geschenk voor iedereen die het geluk heeft je te kennen. Moge deze dag je hetzelfde geluk brengen dat je anderen elke dag brengt."
  10. "Het allerbeste op je speciale dag! Jouw grote hart en lieve ziel maken de wereld een betere plek. Moge je altijd omringd zijn door de liefde en vreugde die je zo diep verdient."

Wist je dat je je eigen boodschap kunt toevoegen aan een lief cadeau? Hier zijn wat ideeën!

Mega Milka reep

Mega Milka reep

Milka Pralines Happy Birthday

Milka Pralines Happy Birthday

M&m's cadeaupakket

M&m's cadeaupakket

Milka Choco Brownie Giftbox

Milka Choco Brownie Giftbox