Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Super leuk dat je deelneemt aan onze unieke Oreo x PAC-MAN winactie en dat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste inspiratie en speciale acties.

Voor de echte fans

Dit jaar hebben Oreo en PAC-MAN hun krachten gebundeld voor een supertoffe samenwerking! We hebben unieke Oreo-PAC-MAN merchandise die we speciaal onder onze nieuwsbriefabonnees mogen verloten. En dat is nog niet alles: je maakt ook kans op een Mega Oreo Giftroll die je kunt personaliseren met jouw naam en foto. Hoe leuk is dat?

Prijzen

Wat kun je winnen? Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die we weggeven. De winnaars worden willekeurig geloot en via e-mail door ons op de hoogte gebracht.

  • 1x Oreo PAC-MAN Arcade kast
  • 60x Oreo PAC-MAN Mini arcades
  • 60x Oreo PAC-MAN speelbare sleutelhangers
  • 10x gepersonaliseerde Mega Oreo Giftroll

De winactie loopt van 19 augustus tot 31 augustus 2024. In de week van 15 september 2024 nemen we contact op met de winnaars.

Mega Oreo Giftroll

Mega Oreo Giftroll

Cadeaublik Oreo

Cadeaublik Oreo

Mega Oreo Giftroll

Mega Oreo Giftroll

Cadeaublik Oreo

Cadeaublik Oreo

Algemene voorwaarden

  1. Om deel te kunnen nemen aan deze winactie, dien je aangemeld te zijn voor onze nieuwsbrief.
  2. De winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle nieuwsbriefabonnees.
  3. Winnaars worden in de week van 15 september 2024 via e-mail geïnformeerd.
  4. Winnaars dienen binnen 14 dagen na de bekendmaking te reageren om hun prijs te claimen. Indien een winnaar niet binnen deze termijn reageert, behouden wij ons het recht voor een andere winnaar te selecteren.
  5. Door deel te nemen aan deze winactie geef je toestemming voor het gebruik van je gegevens voor de uitvoering van de actie en communicatie rondom de actie. Gegevens worden niet gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
  6. YourSurprise is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of teleurstelling die voortvloeit uit deelname aan de actie of de aanvaarding van de prijzen.
  7. YourSurprise behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen zonder opgaaf van reden.
  8. Door mee te doen aan de winactie ga je ermee akkoord dat jouw deelname voor promotionele doeleinden wordt gebruikt.
  9. Door deelname aan deze actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.